Digitaal bankieren

Crelan-Online

Crelan biedt u de mogelijkheid om online uw verrichtingen en rekeningen te beheren. Dit op het moment dat het u best past. En dit 24/24; 7 dagen op 7. Crelan-Online staat gratis ter uwer beschikking en is zeer eenvoudig in gebruik.

Als u Fidelio-klant kan u bovendien geld verdienen met internetbankieren. U krijgt dan 0,05 EUR per overschrijving die u uitvoert via Crelan-Online.

Voor meer informatie raadpleeg ons kantoor of surf naar http://www.crelan-online.be.

Crelan Mobile

De mobile banking-toepassing van Crelan

De Crelan Mobile app is de oplossing als u mobiel wilt bankieren waar en wanneer u maar wilt. De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Duits en zowel voor iOS van Apple (iPhone, iPad) als voor Android. Om de mobile app te kunnen gebruiken, moet u beschikken over een abonnement voor Crelan-online, ons systeem voor online bankieren. Hebt u nog geen toegang tot Crelan-Online? Contacteer ons dan om uw gratis abonnement te activeren.

U kan de app downloaden via de links hieronder.

App StoreGoogle Play

Crelan Tablet app

De Crelan Tablet app is de oplossing als u mobiel wilt bankieren met uw tablet, waar en wanneer u maar wilt. De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Duits voor iOS (Apple) en Android.

Om de app te kunnen gebruiken, moet u beschikken over een abonnement voor Crelan-online, het systeem voor online bankieren van Crelan. Hebt u nog geen toegang tot Crelan-online? Vraag dan snel uw abonnement aan.

Download de app voor uw Ipad of Android tablet via de App Store of Google Play Store.

 

//]]>