Brandverzekering

Vandaag biedt de brandverzekering u heel wat meer dan een vergoeding bij brandschade. Daarom spreken we liever over de woningverzekering. Naast de schade door brand wordt u ook vergoed voor blikseminslagen, storm-en hagelschade, waterschade, glasbraak enz.

De brandverzekering is een zeer uitgebreide, eenvoudige en transparante polis. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is per waarborg alles gedekt, tenzij expliciet vermeld wordt dat het uitgesloten is. Zelfs in geval van vandalisme, zelfs indien een boom neervalt op uw dak. Maar ook indien u met uw eigen wagen tegen uw huis botst of als stortregen uw straat in een rivier zou herschapen. Sinds 2006 werd immers de verplichte waarborg “natuurrampen” ingevoerd. Deze rampen, vroeger ten laste genomen door het Rampenfonds, worden nu vergoed door uw eigen brandverzekering. Daardoor worden de schadevergoedingen veel vlotter uitbetaald.

Wij raden u ook aan om een diefstalverzekering te nemen. Wist u dat er in België jaarlijks zo’n 55.000 à 60.000 woninginbraken plaatsvinden. Mits het betalen van een beperkte bijpremie kan u ervoor zorgen dat de financiële gevolgen van deze ongewenste bezoeker beperkt blijven.

Jonggehuwd? Recente woning? Nieuwbouw? U krijgt interessante kortingen op de premie!

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte of maak zelf een simulatie voor uw brandverzekering en kies de opties die u belangrijk vindt in uw brandpolis.

banner-brandverzekering
//]]>