Investeringskrediet Zoersel

Financier uw investeringen in vaste activa met investeringskrediet van Kantoor Vets-Nuyts in Zandhoven en Halle, nabij Zoersel. Als zelfstandig Crelan-agent bieden wij altijd soepele looptijden met flexibele terugbetalingsmogelijkheden. U kiest zelf op welke manier en hoe lang u gebruikmaakt van het investeringskrediet.

Het meest voordelige investeringskrediet in de regio van Zandhoven en Zoersel

Een steuntje in de rug nodig bij het opstarten van uw bedrijf of praktijk? Investeren in activiteiten? Als u woonachtig of werkzaam bent in de regio van Zandhoven of Zoersel, is ons investeringskrediet de meest aangewezen financieringsvorm! Bij ons maakt u gebruik van variabele of vaste rentevoeten met constante of degressieve terugbetalingen. Daarnaast werken wij met flexibele en uitgebreide waarborgen.

Passend voor de meeste situaties

Bij onze kantoren in Zandhoven en Halle, nabij Zoersel, wordt investeringskrediet aangevraagd voor zeer uiteenlopende investeringen, zoals:

  • Overname van een handelsfonds
  • Aankoop van beroepsuitrusting
  • Investering in energiebesparende installaties
  • Samenstelling van bedrijfskapitaal en de voorraden
  • Aankoop of bouw van professionele gebouwen

Vraagt u zich af of uw type investering past bij ons investeringskrediet? Wij voorzien u graag van advies!

Altijd een vertrouwd gezicht

Als zelfstandig Crelan-agent voorzien wij u altijd van persoonlijke service. U krijgt niet te maken met verschillende adviseurs, maar doet altijd zaken met een vast contactpersoon. Bij ons bent u geen nummer, maar een belangrijk individu. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw investeringskrediet te bespreken? Of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken op 03 383 50 51 of 03 484 50 60.