Autoverzekering Zandhoven

De autoverzekering is een wettelijk verplichte verzekering, ook in Zoersel en Zandhoven! Ze dekt alle schade die u aan derden (hieronder vallen ook de passagiers in uw auto) veroorzaakt. Dit geldt voor elk ongeval waar u fout in bent, alsook voor alle ongevallen met zwakke weggebruikers. Sluit uw volledige autoverzekering eenvoudig af bij Kantoor Vets-Nuyts.

Hoe wordt de premie voor uw autoverzekering in Zandhoven, omgeving Zoersel, berekend?

De premie van uw autoverzekering wordt bepaald door verschillende criteria die verschillend zijn van maatschappij tot maatschappij. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Vermogen van het voertuig

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen wij de premies en voorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Hierdoor kunnen wij perfect inspelen op uw behoeften en wensen en bent u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw verzekering.

Optimale bescherming voor uw voertuig

Naast de verplichte autoverzekering BA, kan u bij ons, in onze kantoren in Zandhoven of Halle-Zoersel, ook terecht voor een omnium verzekering en bestuurdersverzekering. Met een volledige omnium verzekering is uw voertuig optimaal beschermd. Het is dan verzekerd voor alle stoffelijke schade aan het voertuig, zoals:

  • Brand
  • Diefstal
  • Glasbreuk
  • Natuurrampen
  • Aanrijdingen met dieren

Laat uw gegevens achter om een simulatie te ontvangen met daarin direct een vergelijking tussen verschillende maatschappijen.

Realiseer voordelig de aankoop van of nieuwe of occasiewagen

Gaat u een nieuw voertuig aanschaffen, maar kunt u deze (nog) niet zelf bekostigen? U kunt in onze kantoren te Zandhoven en Halle, nabij Zoersel, naast een autoverzekering ook een autolening afsluiten! Kiest u voor beide diensten? Dan ontvangt u een aantrekkelijke korting. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. U bereikt ons op 03 383 50 51 om in contact te komen met ons kantoor in Halle-Zoersel en 03 484 50 60 voor Zandhoven.