Autoverzekering

De autoverzekering is een wettelijk verplichte verzekering! Ze dekt alle schade die u aan derden (ook de passagiers in uw auto zijn “derden”) veroorzaakt. Dit voor elk ongeval waar u in fout bent alsook voor alle ongevallen met zwakke weggebruikers.

De premie van uw autoverzekering wordt bepaald door verschillende criteria die verschillend zijn van maatschappij tot maatschappij (leeftijd, geslacht, vermogen van het voertuig, …).

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen wij de premies en voorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Hierdoor kunnen wij perfect inspelen op uw behoeften en wensen en bent u zeker bent dat u niet teveel betaalt voor uw verzekering.

Naast de verplichte verzekering BA, kan u bij ons ook terecht voor een omnium verzekering als u uw voertuig optimaal wil beschermen en voor een bestuurdersverzekering. Met een volledige omnium is uw voertuig optimaal beschermd. Het is dan verzekerd voor alle stoffelijke schade aan het voertuig alsook brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen en aanrijding met dieren.

Wenst u graag een simulatie, vul hieronder uw gegevens in en u krijgt meteen een vergelijking tussen verschillende maatschappijen.

//]]>