u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Simulatie autoverzekering

Kantoor Vets-Nuyts voert eenvoudig en snel een simulatie uit en vindt zo de autoverzekering die bij uw wensen past! Als zelfstandig Crelan-agent gaan wij onafhankelijk te werk en weet u zeker dat u altijd de meest voordelige autoverzekering afsluit aan de hand van onze simulatie.

Wees verstandig, laat een simulatie uitvoeren vóór u een autoverzekering afsluit

Veel mensen laten geen simulatie uitvoeren, maar zoeken op internet de voordeligste aanbieders op. Dit werkt in veel gevallen niet. Waarom? Omdat de gegevens op internet niet op maat zijn voor uw situatie. Ook als u al een autoverzekering heeft, is een simulatie verstandig, omdat u ontdekt:

  • Hoeveel u kunt besparen op uw huidige autoverzekering
  • Welke aanbieder de beste prijs heeft voor uw situatie

Daarnaast stopt onze service niet wanneer uw polis start. Ook bij een schadegeval staan wij paraat. U doet uw aangifte via ons kantoor en wij handelen voor u alles af met de verzekeringsmaatschappij.

Hoe verloopt het proces van een simulatie?

Aan de hand van een persoonlijk gesprek of via onze online vragenlijst wordt alle benodigde informatie verzameld, zoals woonplaats, gebruikers van de auto, uitrustig van het voertuig en meer. Aan de hand van uw gegevens en informatie wordt een op maat gemaakt overzicht weergegeven met daarin alle prijzen. Na de simulatie ontvangt u van ons onafhankelijk advies bij het kiezen van de juiste autoverzekering.

Maak een afspraak voor uw autoverzekering

Maak een afspraak om snel een simulatie uit te laten voeren en een autoverzekering af te sluiten! U bent welkom bij onze kantoren in Halle-Zoersel en Zandhoven. Bel naar 03 383 50 51 of 03 484 50 60 om een afspraak in te plannen.