u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Autolening Zandhoven

Op zoek naar een passende autolening in de omgeving van Zoersel en Zandhoven? Als zelfstandig Crelan-agent biedt Kantoor Vets-Nuyts u een volledige bankservice. Zo financiert u voordelig uw occasiewagen of nieuwe wagen!

De meest complete autolening in de omgeving van Zandhoven en Zoersel

Kantoor Vets-Nuyts is officieel zelfstandig Crelan-agent. Wat dit betekent voor u? Bij ons bent u geen nummertje. Met ons persoonlijk contact en vriendelijke service voelt u zich altijd welkom in ons kantoor. Onverwacht langskomen voor vragen of advies? Geen probleem. Vanuit onze kantoren in Halle en Zandhoven, in de omgeving van Zoersel, voorzien wij u graag van een volledige bankservice met bijvoorbeeld een autolening. Bij ons sluit u altijd zeer voordelig uw autokrediet af!

Extra korting met een autoverzekering

Uw nieuwe auto moet uiteraard ook worden verzekerd. Dit is een wettelijk verplichte verzekering. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken wij voor u de premies en voorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij spelen in op uw behoeften en wensen. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw autoverkering. Bent u woonachtig in de omgeving van Zoersel en Zandhoven en bent u op zoek naar zowel een autolening als een autoverzekering? Dan krijgt u korting!

Sluit gauw uw voordelige autolening af

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droomauto? Maak een afspraak voor een gesprek, dan bespreken wij deze samen met u. Bel naar 03 484 50 60 om een afspraak in te plannen. Onze medewerkers voorzien u graag ook van advies en meer informatie. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze kantoren te Zandhoven of Halle-Zoersel.