u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Beleggingsadvies Zoersel

Op zoek naar professioneel beleggingsadvies in de omgeving van Zoersel en Zandhoven? Bij Kantoor Vets-Nuyts ondersteunen we u bij het maken van een zo correct mogelijke inschatting van uw risico als belegger. Hierbij kijken we met u naar het risico wat u kunt en wilt nemen.

Uw spaargeld brengt meer op met ons beleggingsadvies in Zandhoven, nabij Zoersel

Dankzij de inflatie verliest u gemiddeld 2% spaargeld per jaar. Hierdoor zou kunnen worden gesteld dat maandelijks sparen op een spaarrekening nauwelijks nog iets opbrengt. Breng daar verandering in! Beleggen is het nieuwe sparen als u een hoger rendement wilt. Onze medewerkers in ons kantoor te Zandhoven of Halle, nabij Zoersel, voorzien u graag van professioneel beleggingsadvies. Aan de hand van dit advies kunt u eenvoudig een beleggingsplan laten opstellen. Dit is ideaal om te sparen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen of kleinkinderen! U hoeft heus geen groot kapitaal te bezitten om te starten, beleggen via een beleggingsplan kan al vanaf 25 euro.

Wij maken graag tijd voor u

U heeft ons beleggingsadvies ontvangen en gaat nu starten met een beleggingsplan. Betekent dit dat u alles zelf moet doen? Nee! Wij begrijpen dat u alsnog graag regelmatig beleggingsadvies ontvangt. Hiervoor kan u terecht in onze kantoren in Zandhoven of Halle-Zoersel. Wij maken graag tijd voor u om samen te kijken naar de beste oplossingen voor uw situatie. Dit kan waar en wanneer u wilt. Bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis tijdens of na de kantooruren. Maak nu een eerste afspraak voor beleggingsadvies bij ons kantoor in Zandhoven of Halle, nabij Zoersel. Bereik ons telefonisch op 03 484 50 60.