Woningkrediet Zoersel

Met het woningkrediet van Kantoor Vets-Nuyts realiseert u binnenkort de droom voor nieuwe woning in bijvoorbeeld Zandhoven of Zoersel. Heeft u al plannen voor de bouw van een nieuw huis? Of heeft u al een pand op het oog? Schakel Kantoor-Vets-Nuyts in voor passende financiële ondersteuning.

Regel eenvoudig de aanvraag voor uw woningkrediet om te wonen in Zoersel of Zandhoven

Als u wilt gaan wonen in een plaats als Zoersel of Zandhoven, regelt u snel uw woningkrediet via ons. Wat hebben wij van u nodig? In ons aanvraagformulier beantwoordt u meerdere vragen, zoals of u wel of niet rookt, wat uw netto inkomsten zijn en wat uw uitgaven zijn. Ook geeft u op welke leningen u eventueel al heeft lopen. Heeft u extra informatie die relevant is voor ons? Of specifieke vragen? Die voegt u makkelijk toe aan het formulier.

Een vertrouwenspersoon denkt met u mee

Wij snappen dat het aanvragen van woningkrediet meerdere vragen met zich meebrengt. Als Crelan-agent bieden wij u een vaste vertrouwenspersoon die u tijdens het hele traject begeleidt. Van tevoren bespreekt u samen verschillende zaken zoals hoe lang u mag lenen, hoe lang u moet terug betalen en hoe u gebruik kunt maken van de fiscale voordelen. Wij begeleiden u vanaf het aanmaken van uw dossier tot het tekenen van de akte bij de notaris.

U kunt altijd bij ons terecht

Heeft u vragen over het woonkrediet of wilt u deze aanvragen voor uw toekomstige woning in bijvoorbeeld Zandhoven of Zoersel? Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 03 383 50 51 voor ons kantoor in Halle en op 03 484 50 60 voor ons kantoor in Zandhoven.


Aanvraag woningkrediet

UW GEGEVENS
Naam*:
Straat + nr*:
Postcode + gemeente*:
E-mail*:
Telefoon*:
Geboortedatum*:
Beroep*:
Roker*:
Partner*:

GEGEVENS PARTNER
Naam:
Geboortedatum:
Beroep:
Roker:

UW INKOMSTEN
Netto maandinkomen*:
Maaltijdcheques*:
Bedrijfswagen*:

Netto maandinkomen partner:
Maaltijdcheques partner:
Bedrijfswagen partner:

Huurinkomsten:
Andere inkomsten:

UITGAVEN
Bestaande kredieten:
Maandelijkse huur:
Andere uitgaven:

GEGEVENS LENING
Type:

Te lenen bedrag:
Waarde onroerend goed / prijs verbouwing:
Rentevoet concurrentie:
Duurtijd lening (in jaren):Openstaand saldo:
Waarde woning:
Maandelijkse aflossing:
Huidige rentevoet:
Restlooptijd (in maanden):

BIJKOMENDE INFO
Extra informatie, specifieke vragen, ...: