Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit vier complementaire personen zodat wij u ten allen tijde optimaal kunnen helpen. U kan zowel in ons kantoor te Halle alsook in Zandhoven terecht voor al uw bank- en verzekeringszaken, zowel particulier als voor uw zelfstandige activiteit of bedrijf.

Als zelfstandig Crelan-agent kunnen wij u een volledige bankservice aanbieden. Crelan is veel meer dan alleen een bank voor landbouwers. Het is een coöperatieve bank op mensenmaat die dicht bij haar klanten staat. Zowel particulieren, zelfstandigen als land- en tuinbouwers, kunnen in ons kantoor een persoonlijke relatie verwachten met een professionele dienstverlening.

Naast uw betaalverkeer kan u bij Crelan ook terecht voor no-nonsense beleggingsadvies en al uw kredietvragen.

Daarnaast werken wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij zoeken voor u de verzekeringsformule uit die beantwoordt aan uw behoeften en met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn aangesloten bij Brocom zodat u zeker bent van een perfecte service, uw makelaar is uw beste verzekering! Schadeverzekeringen voor uw auto of woning, … maar ook voor levensverzekeringen of overlijdensdekkingen bent u bij ons aan het goede adres.

Kom je graag even langs, geef ons dan een seintje. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten om samen te kijken naar oplossingen op uw maat.