Rechtsbijstand

U heeft rechten… maar wat doet u als:

  • Uw voertuig door een ernstig verkeersongeval “total verlies” is of u zware lichamelijke letstels oploopt? U verwacht toch de volledige schade vergoed te krijgen?
  • Uw belastingaanslag geen rekening houdt met bepaalde aftrekkosten en uw bezwaarschrift niets oplevert? U wilt dit toch zomaar niet laten gebeuren?
  • Uw prachtige lederen salon na enkele maanden vreemde verkleuringen vertoont en de fabrikant beweert dat de schuld bij u ligt? U wilt een nieuw bankstel, maar hoe krijgt u dat?
  • Uw werkgever u ontslaat wegens een zware fout en u meent dat dit onjuist is? Hoe verdedigt u uw rechten? En hoeveel opzegvergoeding mag u eisen?
  • U door het parket vervolgd wordt omdat u te snel reed? Hoeveel gaat u dat kosten?

Bij wie kunt u aankloppen om juridische geschillen op te lossen? U stapt naar uw verzekeringsmakelaar die dan de hulp inroept van uw verzekeraar Rechtsbijstand.

Wat doet de verzekeraar Rechtsbijstand?

De juristen onderzoeken grondig uw dossier en geven advies. De verzekeraar Rechtsbijstand zal efficiënt streven naar een oplossing en zal met de tegenpartij onderhandelen om een minnelijke regeling te krijgen. Meestal vindt de verzekeraar zelf een oplossing voor u maar soms komt er een rechtbank aan te pas. Dan betaalt de rechtsbijstand de kosten.

Waarom een onafhankelijke Rechtsbijstand D.A.S.?

Om te kunnen rekenen op een onpartijdige oplossing bij een schadegeval of conflict.

Biedt D.A.S. naast deze autonomie nog andere voordelen?

Van een specialist mag u ervaring, professionalisme, klantgerichtheid en betrokkenheid verwachten. Objectief uw belangen verdedigen met de nodige inzet en betrokkenheid, daar komt het op aan.

U wenst meer informatie over deze interessante polis? Contacteer ons.