Crelan coöperantenvoordelen

Trouwe cliënten belonen we met exclusieve voordelen!

Crelan is een bank met een stevige coöperatieve verankering. Zo’n 300.000 klanten zijn als coöperant ook mede-eigenaar van de bank.

Als coöperant heeft u niet enkel uitzicht op een mooi jaarlijks dividend, maar kan u ook genieten van andere voordelen. Zo krijgt u korting op uw bankkosten en is er ook een maandelijks aanbod van niet-bancaire voordelen vb. korting in restaurants, pretparken of wanneer u kaarten koopt voor optredens of concerten. Alle voordelen via www.coopdeals.be.

Daarnaast startte Crelan ook de Crelan Foundation waarmee de bank zich op maatschappelijk vlak wil engageren. Crelan Foundation wil ondersteuning bieden aan coöperanten die lid zijn van een vereniging of zich als vrijwilliger inzetten binnen een van deze vijf domeinen: opleiding, gezondheid, cultuur, milieu en crowdfunding in de sport. U leest er alles over en kan uw aanvraag doen via deze website.

U bent nog geen coöperant, maar wil graag meegenieten van de voordelen? Maak een afspraak, we vertellen u er graag meer over.