[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Brandverzekering Zoersel

Sluit uw brandverzekering af bij Kantoor Vets-Nuyts om uw woning in Halle-Zoersel, Zandhoven of een andere plaats te verzekeren tegen meer dan enkel brand. Ook blikseminslagen, storm- en hagelschade, waterschade en glasbraak worden vergoed vanuit deze verzekering.

Een zeer uitgebreide brandverzekering in de regio van Zoersel en Zandhoven

Onze brandverzekering is allesomvattend, waardoor wij liever spreken over een woningverzekering. Bent u woonachtig in de regio Zoersel of Zandhoven en op zoek naar een zeer uitgebreide, maar eenvoudige en transparante polis bij de brandverzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vinden we altijd een brandverzekering die bij uw situatie en budget past. Valt er een boom op uw dak, is er sprake van vandalisme of botst u met de auto tegen uw eigen huis? Ook hiervoor bent u verzekerd.

Het voordeel van de waarborg ‘Natuurrampen’

Sinds 2006 is in België de verplichte waarborg ‘Natuurrampen’ ingevoerd. Waar vroeger natuurrampen zoals overstromingen en aardverschuivingen door het Rampenfonds ten laste werden genomen, wordt dit nu vergoed door uw eigen brandverzekering. Wat is het voordeel voor u? De schadevergoedingen worden veel vlotter uitbetaald.

Sluit eenvoudig een passende brandverzekering af

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een brandverzekering die past bij uw woning, uw huidige situatie en budget? Simuleer zelf uw brandverzekering, of maak een afspraak! U bent van harte welkom bij onze kantoren in Zandhoven en Halle, nabij Zoersel, om alle mogelijkheden voor uw brandverzekering te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op 03 383 50 51 of 03 484 50 60 om een afspraak te maken of meer informatie in te winnen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”888″ img_size=”300×500″ alignment=”right” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”fadeInRight” link=”https://www.aginsurance.be/simulation/NL/homeInsurance/4E3BDA20-B118-4A2C-8072-F595F53DAA75?utm_source=broker-site-social&utm_medium=referral&utm_campaign=duc-home-insurance-activation-by-broker&utm_term=42225-Kantoor_Vets_Nuyts_bvba&utm_content=2980″][/vc_column][/vc_row]