[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Combineer vandaag sparen én beleggen, dat is makkelijker dan u denkt!
Iedereen kan het!

Maandelijks sparen op uw spaarrekening brengt vandaag nog amper iets op, sterker nog, eigenlijk verliest u zo’n 2% per jaar doordat uw centen in waar de dalen (inflatie). En toch blijft u sparen op uw spaarrekening?

Laat uw spaargeld méér opbrengen en start nu met een beleggingsplan, waarbij u sparen en beleggen kan combineren. Want beleggen is het nieuwe sparen als je een hoger rendement wil.

Met een beleggingsplan kan u automatisch op regelmatige tijdstippen een bedrag beleggen. Dit is de ideale manier voor (beginnende) beleggers om geleidelijk aan een mooi kapitaal op te bouwen en een hoger rendement te behalen. Alles verloopt automatisch, zo zet u uw emotie buiten spel, bijvoorbeeld wanneer u zou panikeren wanneer beurzen dalen of té euforisch worden bij stijgingen. De kans op een slechte timing is daardoor aanzienlijk kleiner.

 vanaf 25 euro per maand
 automatisch via een doorlopende opdracht
keuze uit verschillende kwaliteitsfondsen zodat het risico beperkt wordt
op uw tempo en uw geld blijft altijd beschikbaar

Wist u trouwens dat dit ook perfect geschikt is om te sparen voor kinderen of kleinkinderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Wacht niet langer en maak nu een afspraak!” shape=”square” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1497010581032{background-color: #a0d67a !important;}”]

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Ik wil een afspraak ivm. een beleggingsplan

  [/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”646″ img_size=”441×530″ alignment=”center” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_tta_accordion shape=”square” active_section=”8″ collapsible_all=”true” title=”Wat u nog wil weten over een beleggingsplan.”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-question-circle” add_icon=”true” title=”Hoeveel mag ik beleggen?” tab_id=”1497005252510-f087b33b-bebf”][vc_column_text]Voordat u start met beleggen is het belangrijk om een reserve te hebben om onverwacht uitgaven te kunnen betalen (kosten aan uw auto, wasmachine die stuk gaat, …). Verder is het ook raadzaam om ervoor te zorgen dat uw fiscale spaarmogelijkheden optimaal benut zijn (doet u aan pensioensparen?).

  Heeft u maandelijks nog wat over om opzij te zetten, weet dan dan u best een beleggingshorizon voor ogen houdt van enkele jaren.

  Beleggen doet u dus best met geld dat u niet onmiddellijk zal nodig hebben.

  Hoeveel u dan mag beleggen bespreekt u best tijdens een persoonlijk gesprek, maar weet dat een beleggingsplan niet alleen weggelegd is voor de kapitaalkrachtigen met een groot vermogen. Beleggen is voor iedereen en kan al vanaf 25 euro![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-question-circle” add_icon=”true” title=”Wat is het voordeel van gespreid aankopen?” tab_id=”1497007389197-ab58cc1d-435f”][vc_column_text]Wanneer u denkt de toekomst te kunnen voorspellen en zo op het perfecte moment uw aankoop kan doen, moeten we u teleurstellen. Vaak nemen onze emoties het over van ons verstand, bij beleggen is dit niet anders. Onzekerheid, angst, hebzucht zorgen er voor dat we vaak kopen wanneer alles te duur staat, en verkopen bij dalende beurzen.

  Ideaal zou zijn dat dit omgekeerd is, kopen als iets goedkoop staat, verkopen bij winst.

  Bij periodieke automatische aankopen via een beleggingsplan zet u uw emoties buitenspel en koopt u aan tegen gemiddelde koersen. Dit geeft doorgaans een veel beter resultaat dan wanneer u op één moment aankoopt.

  Hieronder ziet u wat uw emoties u (foutief) vertellen:
  [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-question-circle” add_icon=”true” title=”Waarom beleggen in fondsen?” tab_id=”1497007440930-c4953ca4-1226″][vc_column_text]Beleggen in fondsen heeft verschillende voordelen.

  Allereerst beperkt een beleggingsfonds uw risico’s. U legt immers niet al uw eieren in één mand. Een beleggingsfonds belegt in verschillende bedrijven, zo loopt u veel minder risico dan wanneer u een klein aantal individuele aandelen zou kopen.

  De beheerder van het fonds volgt voor u financiële actualiteit en past indien nodig de posities in het fonds aan bij dreigingen of opportuniteiten. Zo geniet u van een professioneel beheer voor een minimale kost.

  Daarenboven kan u bij beleggingsfondsen opteren voor het fonds dat het best aansluit bij uw vereisten, bedoelingen en bij uw beleggersprofiel. Zo zijn er voorzichtige fondsen met een beperkt risico of net heel dynamische fondsen die op zoek gaan naar hogere rendementen. Daarnaast kan u ook eigen accenten leggen met beleggingsfondsen en zo kiezen voor een bepaalde regio (USA, Europa, Azië, …), sector (technologie, farma, …) of thema (bv. hernieuwbare energie, vergrijzing, …)

  Welk fonds het best bij u past, bespreken we graag met u tijdens een persoonlijke afspraak.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-question-circle” add_icon=”true” title=”Moet ik alles zelf online doen?” tab_id=”1497005252569-b27cfd84-94f4″][vc_column_text]Nee!

  U volgt de financiële wereld minder en heeft graag advies, wij begrijpen dat en maken graag tijd voor u om samen te kijken wat in uw situatie de beste oplossing is. Dit kan in ons kantoor of bij u thuis na de kantooruren.

  Ook wanneer uw beleggingsplan al een tijdje loopt, willen we geregeld met u samen zitten om uw geldzaken op te volgen.

  Uiteraard kan u zelf ook online uw beleggingen raadplegen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]