u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Verzekeringen Zoersel

In het aanbod van Kantoor Vets-Nuyts in de buurt van Zoersel vindt u verzekeringen op maat. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken wij voor u de aantrekkelijkste verzekeringen. Op die manier heeft u altijd een voordelige verzekering die bij u past.

Verzekeringen die bij u en uw situatie passen in de omgeving Zoersel

Wij bieden u verzekeringen voor iedere gelegenheid en situatie in de omgeving van Zoersel. Heeft u een nieuwe auto gekocht? Dan is een autoverzekering geen overbodige luxe, maar een verplichting. Ook voor rechtsbijstandsverzekeringen, brandverzekeringen, familiale verzekeringen en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een gesprek bespreken wij uw wensen en eisen op het gebied van uw nieuwe verzekering en uw persoonlijke en/of zakelijke situatie. Op die manier wordt er een helder, waarheidsgetrouw beeld geschetst van uw gehele situatie.

De krachtige aanpak van Kantoor Vets-Nuyts

Waarom u bij ons de best passende en voordeligste verzekeringen aangeboden krijgt? Wij hanteren de volgende punten:

  • U komt bij ons op de eerste plaats
  • U ontvangt advies op maat
  • Wij denken met u mee
  • Wij zijn altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar
  • Ongebonden en onpartijdig

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar staat voor u klaar

Graag bespreken wij de mogelijkheden voor de verzekeringen met u door tijdens een gesprek in onze kantoren in Zandhoven of Halle, nabij Zoersel. Maak een afspraak door te bellen naar 03 383 50 51 of 03 484 50 60. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Wij staan u graag te woord.