u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Verzekeringen Zandhoven

Voordelige verzekeringen die passen bij uw situatie sluit u eenvoudig af via Kantoor Vets-Nuyts in Zandhoven of Halle-Zoersel. Weet u niet welke verzekering het best bij u past? Of denkt u dat u uw huidige verzekering te duur is? Wij adviseren u graag en zoeken de aanbieder die het beste bij u past.

Een breed aanbod verzekeringen bij ons kantoor in Zandhoven

U bent op zoek naar een verzekering? Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Halle en Zandhoven bieden wij u meerdere soorten verzekeringen in verschillende prijscategorieën. Zo bieden wij:

Op zoek naar de verzekering die bij u past

Iedereen is anders. Daarom zoeken wij voor iedereen een andere verzekering. Tijdens een gesprek verkennen wij uw wensen, ontdekken wij wat uw situatie is en wat bij u past als persoon, gezin of bedrijf. U komt op de eerste plaats! Wij voorzien u van advies op maat, wat wij ongebonden en onpartijdig voor u ontwikkelen.

Krijg het beste advies van uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Kom langs bij ons kantoor in Zandhoven om de mogelijkheden voor uw nieuwe verzekeringen te bespreken. Bel naar 03 484 50 60 om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over andere diensten van ons? Ook daarvoor bereikt u ons telefonisch.