u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Lening Zoersel

Een passende lening voor bijvoorbeeld de aanschaf van een woning of auto en grote investeringen, sluit u af bij Kantoor Vets-Nuyts in Zandhoven en Halle, nabij Zoersel. Als zelfstandig Crelan-agent bieden wij u meerdere voordelen op het vlak van woning-, auto- en investeringskrediet.

Full bankservice bij uw lening in Zandhoven of Zoersel

Het is niet fijn om een nummer te zijn bij een grote bank. U voelt zich graag welkom bij de bank waar u uw lening afsluit, ook bij een onverwacht bezoek. Bij ons komt persoonlijk contact en een vriendelijke service op de eerste plaats. Dat merkt u tijdens een van uw bezoeken aan ons kantoor in Zandhoven of Halle-Zoersel, en bij het afsluiten van uw lening! Naast het afsluiten van een lening voor een auto, woning of bedrijf, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Het openen van spaar- en zichtrekeningen
  • Betaal- en kredietkaarten
  • Doorlopende opdrachten en domiciliëring
  • Internetbankieren
  • Beleggingsadvies
  • Successie-oplossingen

Kies voor extra zekerheid met kaskrediet

Met kaskrediet geniet u van nog meer zekerheid! Deze kredietopening is gekoppeld aan (een van) uw zichtrekening(en). Met een kaskrediet kunt u tot een bepaald bedrag in het rood staan op uw zichtrekening. Dit bedrag wordt op voorhand vastgelegd. Met deze vorm van lening kunt u in de regio van Zandhoven en Zoersel als ondernemer snel beschikken over extra bedrijfskapitaal.

U bent altijd welkom

Bij Kantoor Vets-Nuyts behandelen wij u als de waardevolle klant die u bent. Of het nu gaat om het afsluiten van een verzekering, een lening of het stellen van een vraag, bij onze kantoren in Zandhoven of Halle, nabij Zoersel, bent u altijd welkom! Wilt u een lening afsluiten? Maak snel een afspraak via 03 484 50 60. Op dit nummer kunt u ons ook bereiken voor vragen.