u komt op de eerste plaats
advies op maat
wij denken met u mee
dichtbij en makkelijk bereikbaar
ongebonden en onpartijdig

U wil een persoonlijke relatie voor uw bank- en verzekeringszaken?

Bij ons bent u aan het juiste adres!

Bedrijfskrediet Zoersel

U kunt als ondernemer niet zonder bedrijfskrediet in de buurt van Zandhoven en Zoersel. Na het opstarten van uw zaak, maar ook tijdens het runnen van uw bedrijf zijn investeringen regelmatig nodig. Met behulp van het bedrijfskrediet kunt u veilig en eenvoudig de gewenste investeringen realiseren, Kantoor Vets-Nuyts helpt u daar graag bij.

Wanneer komt bedrijfskrediet in Zandhoven en Zoersel van pas?

Een investering kan in meerdere vormen voorkomen. Zo kan het dat u:

  • Onroerend goed gaat aankopen of bouwen
  • Een bedrijf gaat overnemen
  • Nieuw materiaal gaat aankopen
  • Een bedrijfswagen gaat aankopen
  • De samenstelling van het bedrijfskapitaal gaat aanpassen

Zo zijn er nog tal van andere redenen te bedenken waarbij bedrijfskrediet van onze kantoren in Zandhoven of Halle, nabij Zoersel, uitstekend van pas komen voor uw onderneming. Heeft u het idee dat u in de nabije toekomst geen investeringen zal uitvoeren? Dit kan snel veranderen. De behoefte aan financiering kan gauw om de hoek komen kijken. Het is een hele geruststelling als u op zo’n moment beroep kan doen op Kantoor Vets-Nuyts. Wij begrijpen welke uitdagingen er op uw pad komen en helpen u met uw investeringskrediet.

Het gemak van de Crelan-agent

Wij zijn zelfstandig Crelan-agent, wat voordelig is voor u en uw onderneming. Wij zien u niet als nummer, maar als een van onze klanten die wij graag dienen met persoonlijk contact en vriendelijke service. Bij ons bent u altijd van harte welkom. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met beroepskredieten voor zelfstandigen of KMO’s, maar ook voor landbouwers. Onze goede reputatie is voor een zeer groot deel opgebouwd door het succesvol uitvoeren van verschillende kredietverstrekkingen voor zelfstandigen, KMO’s en landbouwers.

Bespreek de financiering van uw project tot in detail

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot bedrijfskrediet voor uw onderneming in bijvoorbeeld Zoersel of Zandhoven? Maak snel een afspraak! Wij zijn telefonisch te bereiken op 03 383 50 51 of 03 484 50 60.